Grote Clubactie

Meedoenregeling

Zwieps doet mee met de meedoenregeling in de gemeente Lingewaard. Zo kan iedereen deelnemen!

Lid worden?

Voordat je lid wordt mag je 2 keer meedraaien met een training. Interesse? Kijk dan verder op de lidmaatschap pagina!

GTV Zwieps gaat loten verkopen met de Grote Clubactie

 

Zaterdag 18 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,- per stuk, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat. Ons doel dit jaar is het aanschaffen van nieuwe materialen. Hiermee dagen wij onze leden nog meer uit om beter te worden in turnen.

 

Verkoopboekje met QR-code

Onze jeugdleden zullen via het verkoopboekje loten gaan verkopen. Het verkoopboekje is uitgebreid met een extra optie. Kopers kunnen ook met hun telefoon (op afstand) een lot kopen door de QR-code op de voorkant van het verkoopboekje te scannen. Hoe dit in z’n werk gaat, ziet u in dit instructiefilmpje.

Alle leden krijgen een mail vanuit de Grote Club Actie. Hiermee kunnen ze inloggen. Je kan ook inloggen met het nummer dat voor op het verkoopboekje staat. Ze komen op hun persoonlijke pagina terecht en kunnen kijken hoeveel loten ze verkocht hebben. Ze kunnen hiervoor extra leuke prijzen winnen bij de Grote Club Actie!

Er komt ook een Superlot. Dit lot bestaat uit 50 loten. Deze kunt u ook kopen (of het jeugdlid verkopen aan u) en bijv verdelen onder personeelsleden in een bedrijf. Door het kopen van een Superlot, steunt u onze club en maakt u kans op mooie prijzen. Voor meer informatie over dit Superlot kunt u terecht bij Voorzitter@zwieps.nl